Pressrelease Wihlborgs etablerar MTN-program

Wihlborgs Fastigheter AB har etablerat ett så kallat Medium Term Note-program för att möjliggöra emissioner av icke-säkerställda företagsobligationer. Programmet har en ram om fyra miljarder kronor.

- Under de senaste åren har vi ökat den andel av vår finansiering som kommer från kapitalmarknaden och ser icke-säkerställda företagsobligationer som en intressant ytterligare finansieringskälla för Wihlborgs. Genom MTN-programmet får vi ett flexibelt alternativ som över tiden kompletterar andra finansieringsalternativ, säger Anders Jarl, VD Wihlborgs Fastigheter AB.

Grundprospektet avseende MTN-programmet finns tillgängligt via Wihlborgs och Finansinspektionens respektive webbplatser. Återförsäljare av obligationer är Danske Bank, Nordea, SEB, Handelsbanken och Swedbank.

Wihlborgs Fastigheter AB (publ)

För ytterligare information kontakta:
Anders Jarl, VD, 040-690 57 10, 0733-71 17 10
Arvid Liepe, Ekonomi- och finanschef, 040-690 57 31, 0733-71 17 31


 

Informationen är sådan som Wihlborgs Fastigheter AB (publ) kan vara skyldig att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande torsdagen den 18 december kl. 11.50.

Wihlborgs Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i Öresundsregionen. Fastighetsbeståndet finns i Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. I Malmö, Lund och Helsingborg är Wihlborgs det ledande fastighetsbolaget.
Fastigheternas bokförda värde uppgår till 23,5 mdkr med ett årligt hyresvärde om 2 mdkr.
Wihlborgs är noterat på OMX Nordiska listan, Mid Cap.


 



Denna information skickades av Cision http://news.cision.com/se
http://news.cision.com/se/wihlborgs-fastigheter-ab/r/pressrelease-wihlborgs-etablerar-mtn-program,c9699042

Följande filer finns att ladda ned:


Pressmeddelande i pdf-format